WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

četvrtak, 24. svibnja 2012.

Horoskop Maja: SOTZ'


Maje i zvijezde
Horoskop Maja: SOTZ' 

Ako ste rođeni u periodu između 27. veljače i 17. ožujka, Vaš život bit će ispunjen romantičnim susretima. Jedan od takvih susreta mogao bi Vas odvesti u bračne vode i odrediti Vam budućnost...
KARAKTER: Osobe  rođene u ovom vremenskom periodu obično su sklone svakovrsnom pretjerivanju. Romantične su i imaju bujnu maštu, umjetničke su duše, ali su nerijetko umišljene i egoistične. Kreću se u određenom društvu i ni u koga nemaju stopostotno povjerenje. Budući da su sitničave i oprezne, okolina na njih teško utiče, a savjete - čak i ako dolaze od najodanijih prijatelja - uvijek primaju s rezervom i nepovjerenjem. Zbog toga nikada nisu opuštene. Tvrdoglavost im ne donosi dobro ali su u tome uporni, pa u starosti znaju ostati usamljeni. Štedljive su i veoma racionalne.
ŽIVOT i DOGAĐAJI: Karakter osoba rođenih u ovom znaku uvelike određuje njihov život. U mladosti su uporni i spremni na svaku žrtvu kako bi došli do zacrtanog cilja. Pri tome ponekad znaju platiti visoku cijenu. U braku žele da su u prvom planu, autoritativne su, ali su istiovremeno nježni roditelji i vjerni i odani bračni partneri. Kritične godine su im između 45. i 52. Upravo taj period će im odrediti duljinu životnog vijeka i materijalno stanje.
SAVJET: Dobro bi bilo da više razmišljate kako zaraditi novac nego kako ga uštedjeti. Budite oprezni, ulaganja ponekad mogu donijeti velike gubitke!

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).