WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

nedjelja, 20. svibnja 2012.

Horoskop Maja: SIP


Maje i zvijezde
Horoskop Maja: SIP
Ako ste rođeni u periodu između 8. veljače i 26. veljače, Vaš život bit će dinamičan, sadržajan i pun preokreta. Osobe s kojim se budete družili veličat će Vaše moralne kvalitete…
KARAKTER:  Rođenim u ovom periodu zvijezde su odredile da budu tihe, plemenite i dobre osobe. One ne razmišljaju o sebi i svojim interesima nego o kolektivu i osobama koje su im bliske i s kojim dijele svakodnevnost. Njihova solidarnost i spremnost na svakovrsnu pomoć oduševljavat će njihovu rodbinu i prijatelje. Nedovoljno jedu ali vode računa o svom izgledu i rijetko se izlažu rizicima. Dobri su i vjerni prijatelji, ali ne mogu predvidjeti buduće događaje, pa ih oni često zatiču nespremnim.
ŽIVOT i DOGAĐAJI: Ukoliko u životu naiđu na osobu koja ih dobro razumije, osobe rođene u horoskopskom znaku Sip vjerni su i iskreni bračni drugovi. Tokom mladosti i srednjih godina znaju da budu dosta potišteni i pesimistični, a u starosti nerijetko pokazuju obilježja sebičnosti. U periodu od 28. do 35. godine postižu izuzetne rezultate u poslu i profesionalnoj karijeri. Ne teže natprosječnom blagostanju, a u duši su skromni i pravedni. Nikada ne posežu za tuđim interesima.
SAVJET: Budući da ste otvoreni prema novim poznanstvima, dobro bi bilo da budete oprezniji kada su u pitanju nepoznate osobe. Neka nova poznanstva mogla bi da Vas učine nesretnim

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).