WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

nedjelja, 6. svibnja 2012.

PROTIV BRADAVICA I TVRDE KOZE NA TABANIMA


Tvrda koza na tabanima

Resava se borovom smolom.Nakon sto cistu krpu premazete borovom smolom privijte je na otvrdlu kozu na tabanima.Tako treba da ostane 7 dana tj dok(zavoj)sam ne otpadne.
   

2 lek

Zadebljanu kozu i zuljeve drzati u vrlo toploj void oko 20 min pa dobro osusiti,staviti vatu natopljenu razblazenim jabukovim sircetom na kozu 10min,zatim je oprati mlakom vodom i snazno trljati ostrim peskirom.Mladezi se ne trljaju,nego polako suse topkanjem.

PROTIV KURJIH OCIJU

Glavicu prerezanog luka drzati u vinskom ili jabukovom sircetu 3-4 sata.Pre spavanja ovim obavijete kurje oko i uvezite nekoliko noci dok ne omeksa i nestane.
   

ZA BOL U TABANIMA

 Ukuvati saku duvana krupno rezanog u pola litra vina i priviti preko noci na tabane

PROTIV OTOKA NOGU

Prokuvati u vinu zovin cvet,natopiti krpu u dobijenu mesavinu,i njime obloziti bolna mesta na nogama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).