WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

petak, 25. svibnja 2012.

Horoskop Maja: SEK


Maje i zvijezde
Horoskop Maja: SEK 

Ako ste rođeni u periodu između 18. ožujka i 4. travnja, Vaš život bit će dinamičan i obilježen krajnostima. Ipak, kako budete starjeli, život će Vam postajati smireniji i skladniji…
KARAKTER: Osobe rođene u ovom vremenskom periodu pune su kontraverzi i krajnosti. Mogu u svemu da budu izuzetni - pošteni, humani, plemeniti, iskreni, odani i dobri, ali znaju biti i nepošteni, nehumani, pakosni i zli. Moglo bi se s toga o njima govoriti kao o osobama koje gotovo nikada nemaju mjere. Za njih sredina kao da ne postoji. Strasni su u ljubavi, uporni ostvarivanju svojih životnih zamisli i izuzetno prodorni. Takav odnos, nerijetko im donosi uspjeh ali i mnogo neprijatelja, ali se oni na to uopće ne osvrću. Životni ciljevi za njih su izvan bilo kakvih kompromisa.
ŽIVOT i DOGAĐAJI: Iako, kako smo rekli, osobe rođene u horoskopskom znaku Sek, u životu rijetko prave kompromise, oni u braku znaju biti krajnje odani i nježni. Vole djecu, vole porodičnu atmosferu i uživaju kada su u krugu onih koje najviše vole. Ne podnose poraze i ako ne uspijevaju zadovoljiti svoje ambicije, često se povlače i tada traže afirmaciju isključivo u krugu obitelji. U njihovom se životu bitni događaji, obično odigravaju u periodu između 32. i 41. godine. Nakon toga njihova zvijezda počinje da gubi sjaj
SAVJET: Dobro bi bilo da izbjegavate poroke, pogotovo hazardne igre, kocku, narkotike i alkohol!

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).