WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

četvrtak, 26. travnja 2012.

Centar za zapošljavanje osoba s invaliditetom

Poštovana/i,



u privitku Vam šaljemo zamolbu potpore za plastenik i ponudu opreme za CEIV.

Oprostite ako ste već primili ovakav mail, molimo Vas i vjerujte nam da

je ovaj Projekt od izuzetne važnosti pri zapošljavanju osoba s invaliditetom

grada Vukovara.



Molimo Vas da se ne ljutite, ako ste nam javili da ne želite primati mail-ove sličnog sadržaja, jer smo se trudili da Vas obrišemo s naše mail liste, a možda se napravio propust, pa se ispričavamo unaprijed jer „tko radi, taj i griješi“.

Poštovani prijatelji grada Vukovara, do Vaše mail adrese smo došli na jedan od načina: koristeći Vaš web prostor, drugu web lokaciju na kojoj je ista objavljena kao javna mail adresa i postavljena za korištenje ili smo uspostavili mail komunikaciju.
U svakom slučaju ako niste u mogućnosti pružiti potporu, primite kao informaciju o napretku projekta zapošljavanja osoba s invaliditetom u gradu Vukovaru.

Bili bismo zadovoljni da nam uputite odgovor; bilo negativan, bilo pozitivan.
Želimo Vam sve najbolje na profesionalnom i osobnom planu.
Ukoliko imate bilo kakav konstruktivan prijedlog ili ideju, slobodno nam se javite na naš mail: centar.invalida@gmail.com



Lijep pozdrav i ugodan Vam dan želimo.

Direktor CEIV-a:

Milan Vukobratović

Kontakt : Tel./Fax.: 032414-327

mob.: 099/673-92-92

e-mail: centar.invalida@gmail.com

4 komentara:

  1. Zdravo,
    Tražite uglednu i akreditiranu privatnu kreditnu tvrtku koja pruža životnu priliku? Mi pružamo sve vrste kredita na vrlo brz i jednostavan način, osobni zajmovi, auto krediti, stambeni krediti, studentski krediti, poslovni krediti, investicijski krediti, debt consolidation, i još mnogo toga. Jeste li odbijali od banaka i drugih financijskih institucija? Trebate li konsolidaciju ili hipotekarni zajam? Nemojte gledati dalje, kao što smo ovdje kako bi svi vaši financijski problemi bili stvar prošlosti. Nudimo kredite od 5000 dolara do 50.000.000 dolara uz vrlo visoke kamatne stope kredita od 2%. Kontaktirajte nas danas putem našeg e-maila i bit ćemo sretni da napravimo svoje financijske probleme i prošle stvari, nema kreditne provjere potrebne, 100% zajamčeno.
    Pošaljite nam e-poštu: (albakerloanfirm@gmail.com).

    OdgovoriIzbriši
  2. Jeste li na crnoj listi? Boreci se za osobni zajam? Je li vaša prijava bila odbijena zbog niske ocjene kredita? Preuzeo? Dostupnost? Ali znaš da si možeš priuštiti ovaj zajam. Zajmovi odobreni u 12hours, možete nas poslati e-poštom na collinsguzmanfundings@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Moje ime je gospođa Rita iz SAD-a, dobila sam zajam od 30.000 dolara od Heartland Financial USA, Inc. u roku od 2 sata nakon što sam se prijavio. kontaktirajte ih Heartland Financial USA, Inc. putem e-pošte> (trustloan88@gmail.com) ili WhatsApp broja: 1-443-281-3404

    OdgovoriIzbriši

  4. financijske poteškoće?

    Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova je kreditna tvrtka osnovana za organizacije za zaštitu ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomoći siromašnima i osobama s financijskim teškoćama. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite se s detaljima ispod e-pošte: mrscarollinalarryfastcash@gmail.com
    Ime:
    Zajam je potreban:
    Trajanje zajma:
    Broj mobitela:

    Hvala ti i Bog blagoslovi

    E-adresa: mrscarollinalarryfastcash@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar :).