WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

četvrtak, 24. ožujka 2011.

Smanjite telekom trokove za 90%

Poštovani,

U nastavku Vam dostavljam kraći dopis o našim uslugama VoIP telefonije te bi u svrhu prezentacije naših usluga voljeli dogovoriti kraći informativni sastanak s Vama.

VoipBON je jedinstvena komunikacijska platforma, koja se bazira na korištenjuInternet Protokola,a omogućava Vam rezanje troškova telefonije, slanje sms poruka, povoljnije domaće i inozemne pozivne brojeve i još mnogo toga…

Telefoniranjem putem voipBON-a zadržavate svoje postojeće telefonske brojeve i uvelike smanjujete troškove telefoniranja jer se telefonski promet upućuje putem Internet veze prema ciljanom odredištu. Najveće su uštede prema inozemnim destinacijama, čak do 90%, ali su uštede značajne i prema Hrvatskim fiksnim i mobilnim mrežama.

Korisnici putem svog korisničkog računa u bilo koje doba putem jednostavnog i preglednog web sučelja imaju uvid u troškove: obavljene pozive, trajanje poziva odmah nakon završetka razgovora ili poslane sms poruke, ispis računa za korisnike sustava naplate gostima ukoliko je potrebno…

Račun za obavljene pozive može dobiti jednom mjesečno, nakon obračunskog razdoblja ili kupiti BON u iznosima 25, 50, 100, 200, 500 kn i tako još kontrolirati troškove.

VoipBON je namijenjen prvenstveno poslovnim korisnicima koji žele drastično smanjiti telekom troškove te koristiti napredne komunikacijske mogućnosti našeg servisa za što imaju kompletnu tehničku podršku i pomoć.

Naša usluga je kvalitetna što potvrđuje više od 3500 domaćih i inozemnih korisnika naših usluga, koji prilikom telefoniranja ostvaruju uštede do 90%. Jeftiniji smo od konkurencije što možete provjeriti i u cjeniku u prilogu.

Ne gubite vrijeme, krenite i Vi!

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).