WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

četvrtak, 14. lipnja 2012.

Horoskop Maja: KEH


Maje i zvijezde
Horoskop Maja: KEH
  Ako ste rođeni u periodu između 30. srpnja i 18. kolovoza, cijeli život ćete nastojati biti na vrhu i dominirati sredinom u kojoj budete živjeli. To i nije uvijek jednostavno…

KARAKTER: Osobe rođene u horoskopskom znaku Ke'h obdareni su prirodnom veličanstvenošću – gorde su, gospodstvene, ambiciozne, plemenite, darežljive, čestite i odane. To su osobe jake volje i velikih organizacionih sposobnosti, samopouzdanja i autoriteta, koji nerijetko zna  preći u diktaturu. Iskrena vjernost i porodičan život su glavne karakteristike ovog astrološkog znaka. Vole sjaj i sve što je u javnosti popularno, ponekad djeluju kao paunovi, a punu afirmacija obično doživljavaju u krugu svoje porodice. Sklonost ka čvrstim i dugim prijateljstvima. Nikada ne  napuštaju one koje vole. Obdareni su velikim smislom za praktično, a u svojim pothvatima uvijek idu do kraja. Prepreke na putu za njih ne postoje.

ŽIVOT I DOGAĐAJI: Osobe rođene u ovom znaku žive dugo i sretno. Porodica je za njih oaza sreće, ali vole i društvo, pogotovo ako su postigli afirmaciju i ugled. Široke su ruke i uvijek spremni da dijele korisne i prijateljske savjete i da iskreno pomažu onima kojima je pomoć neophodna. Sa osmjehom na licu prikrivaju svoje neuspjehe i ljubavne probleme. Dobri su savjetnici i temeljiti istraživači. Rado su prihvaćeni u svim sredinama i brzo stječu ugled. Period značajan za njihov život - između 30. i 38. godine. Ako nađu pravog bračnog suputnika, ostvarit će duboku i sretnu starost.

SAVJET: Osobe rođene u ovom znaku znaju da budu brzopleta i prebrze u donošenju odluka. To bi im moglo donijeti nenadane probleme. Zbog toga, izbjegavajte donošenje prebrzih odluka!

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).