WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

srijeda, 20. lipnja 2012.

Horoskop Maja: K'ANK'IN


Maje i zvijezde
Horoskop Maja: K'ANK'IN

Ako ste rođeni u periodu između 8. rujna i 25. rujna, Vaš će život teči mirno u permanentnom usponu. Vaša temeljitost i kreativnost vodit će Vas ka uspjehu i mirnoj starosti...

KARAKTER: U ovom se znaku rađaju vrlo originalne ličnosti. Po karakternim osobinama, ističu se po darovitošću i metodičnošću. Osuđuju svako šarlatanstvo. Postupni su i u svemu iznalaze svoj ugao promatranja i uvijek dolaze do najboljeg rješenja. Radoznalost, lucidnost, neka vrsta životne vidovitost... Nikada ne idu uobičajenim putovima niti se oslanjaju na improvizacije, tako da zapravo i ne znaju što je to rizik. Među ličnostima rođenim u znaku K'ank'in naći ćete mudre kroničare, ozbiljne prozaiste, vrijedne pripovjedače i ozbiljne društvene analitičare. Život im je obično naklonjen i duboku starost provode u miru.

ŽIVOT I DOGAĐAJI: Osobe rođene u ovom znaku žive seriozno izbjegavajući javne skandale. Od svojih suradnika traže disciplinu i temeljitost. Ne podnose laži i špekulacije i izbjegavaju rizike. Do svojih životnih ciljeva nerijetko dolaze osebujan i originalan načini. Izbjegavaju klišeje i tuđa iskustva, što im ponekad otežava život. U braku je s njima zanimljivo živjeti. Dobri su ljubavnici i voljeni roditelji, iako čitav život eksperimentiraju, najvažnije godine su im između 23. i 31. ljeta života. Uživaju u mirnim putovanjima i ponekad nekontrolirano troše.

SAVJET: Budući da se najbolje osjećate na poznatim stazama i u poznatom društvu, izbjegavajte ambijente koji su Vam strani, jer bi ste mogli doživjeti nepredviđene neugodnosti!

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).