WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

utorak, 12. lipnja 2012.

Horoskop Maja: YAX


Maje i zvijezde
Horoskop Maja: YAX

Ako ste rođeni u periodu između 21. lipnja i 9. srpnja, Vaš život bit će ispunjen zanimljivim sadržajima. Ipak, Vaša plemenitost i želja da pomažete, učinit će da će Vas svi voljeti…

KARAKTER: Osobe rođene u ovom znaku imaju dušu široku poput neba. Svakoga razumiju i nikog ne osuđuju. Spremne su na svekoliku pomoć. Sklonosti ka učenjima tajnih magičnih vještina i okultnih znanja. Izvanredni učitelji i svećenici. Čuvari tajnih znanja. Oprezni su u rukovanjem novcem, a ako se bave trgovinom znaju biti veoma dovitljivi i lukavi. Krajnji im je cilj materijalno blagostanje, zbog toga cijeli život valjano rade. Društveni su i vole javni život, ali izbjegavaju javne skandale. Veoma im je stalo da sredina u kojoj žive o njima ima lijepo mišljenje. Vjerni su i iskreni bez ikakvih uslovljavanja i ograničavanja.

ŽIVOT i DOGAĐAJI: Osobe rođene u ovom znaku su omiljene i poštovane u sredini u kojoj žive. Takav status proizlazi iz njihovog ponašanja i spremnosti da uvijek pomognu bez ikakva interesa. Ako se prihvate svećeničkog poziva, doseći će do mnogih tajnih znanja, ali ih nikada neće zloupotrebljavati nego će ih koristiti da bi pomagali drugima. U ljubavi su dosta uporni i odani i bore se za naklonost onoga koga vole. Zbog toga su nerijetko ljubomorni. Sreća ih prati u životu, ali ima i perioda kada im ništa ne polazi za rukom. Period velikih iskušenja -  47. godina života.

SAVJET: Rođeni u ovom znaku su osobe koje vole kuću i dom i teško se afirmiraju u nepoznatoj sredini. Zbog toga bi bilo dobro da nikada ne idu predaleko. U kući je njihova sreća.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).