WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

LIJEK PROTIV SKLEROZE


Ovo je recept starokineskog lijeka, koji je 1971. godine pronašla jedna komisija UNESCO-a u jednom od tibetskih samostana, a bio je napisan na glinenim pločama. Komisija ga je prevela na sve svjetske jezike, da bi ga učinila dostupnim medicini 20. stoljeća.


INDIKACIJE ( za što se upotrebljava ) :



oslobađa organizam masnih i krečnih naslaga, poboljšava razmjenu materijala u organizmu te elastičnost krvnih sudova, sprečava infarkt, sklerozu, stenokardiju, apopleksiju i stvaranje tumora. Prestaju šumovi u glavi i poboljšava se vid. Pri točnom pridržavanju upute za liječenje, pomlađuje organizam.



PRIPREMA LIJEKA :



Dobro očistiti i isprati 350 grama bijelog luka (češnjaka), rasjeći ga i istucati drvenim tučkom u većoj drvenoj ili plastičnoj posudi. Istučeni češnjak staviti u staklenku i onda naliti 3 dcl 96% alkohola (dobije se u svakoj ljekarni) te čvrsto zatvoriti posudu i čuvati je 10 dana na prohladnom mjestu. Po isteku 10 dana, treba sadržaj posude procijediti kroz čvrstu tkaninu (gaza ili pelena). Ostatak koji ostane u tkanini treba također čvrsto procijediti (stisnuti rukama). Procjeđeni ostatak treba još 2 do 3 dana držati na hladnom mjestu (hladnjaku) i započeti liječenje. Lijek se uzima tako da se otopina pomiješa sa 0,5 dcl mlijeka (četvrt čaše) na sobnoj temperaturi prema slijedećem rasporedu:



Dani               Zajutrak                                Objed                        Večera


______________________________________________________________

1.                    1 kap                                     2 kapi                         3 kapi

2.                    4 kapi                                    5 kapi                         6 kapi

3.                    7 kapi                                    8 kapi                         9 kapi

4.                   10 kapi                     11 kapi                       12 kapi

5.                   13 kapi                     14 kapi                       15 kapi

6.                   15 kapi                     14 kapi                       13 kapi

7.                   12 kapi                     11 kapi                       10 kapi

8.                    9 kapi                                     8 kapi             7 kapi

9.                    6 kapi                                     5 kapi             4 kapi


10.                  3 kapi                                     2 kapi             1 kap



Poslije nastaviti sa uzimanjem lijeka 3 put dnevno po 25 kapi, dok se ne potroši cijeli sadržaj posude. Najbolje je lijek uzimati za vrijeme jela.



Preporuka je da se liječenje ponovi nakon 5 godina.

1 komentar:

  1. Ja sam privatni zajmodavac, nudim zajam od 2%. Ovo je legitimna tvrtka s časti i razlikom, spremni smo vam pomoći u bilo kojem financijskom problemu koji ste, mi nudimo sve vrste zajma, tako da ako ste zainteresirani za ovu ponudu zajma ljubazno nas kontaktirajte na naš e-mail: (christywalton355@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar :).