WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

subota, 31. prosinca 2011.

BOLOVI U LEDJIMA

                                                                    
Svake veceri pre spavanja namazati lanenim uljem ledja citavom duzinom kicme.Ako posle nekoliko dana ledja jos bole,uzeti pekarski kvasac zgnjeciti ga i pomesati sa crvenom paprikom(alevom).Staviti na lanenu krpu I drzati na bolno mesto.                                                           

 BOL KICME
Po soljicu istruganog rena i projenog brasna dobro izmesati.Zatim masu staviti na lanenu ili pamucnu krpu.Bolno mesto namazati svinjskom mascu potom staviti oblogu I drzati je 45 min.Terapija traje 3 dana.Obloga se stavlja uvek u isto vreme.  
                                                    
  LEK ZA BOLOVE NA VRATU I DUZ KICME                                    
Uzeti po 4supene kasike sitno iseckanog lista i cveta kantariona,lista ruzmarina i korena rena.Sve to staviti u 1L kljucalog vinskog sirceta.Ostaviti da odstoji poklopljeno oko 2h.Procediti izruciti gustiz na lanenu krpu,a zatim ujutru i uvece privijati na bolna mesta.Obloge drzati po 2h i svakih 30min.kvasiti ih procedjenom tecnoscu.nakon skidanja obloga bolna mesta prebrisati mlakom vodom.U podne i neposredno pre spavanja procedjenom tekucinom masirati bolna mesta po 10min.Uz upotrebu ovog recepta ujutru,u podne i uvece drzati noge u toploj slanoj void pola sata.Bolna mesta masirati 2 puta dnevno razblazenim vinskim sircetom ili tekucinom kojom ce te staviti na sledeci nacin:uzeti po 3 supene kasike sitno iseckanog lista ruzmarina,lista i cvetakantariona i 3 supene kasike sitno izrendisanog korena rena.Sve to staviti u flasu sa 1L ljute komove ili sljivovice,i drzati u toploj sobi 20 dana.Zato vremeflasu promuckati vise puta dnevno.Proceditinatopiti krpu i masirati
     

4 komentara:

  1. Zanimljivi recepti, prirodni lijekovi i pripravci dosta pomognu.
    masaža

    OdgovoriIzbriši
  2. Zdravo,

    Ovdje smo još jednom kupiti bubreg za naše pacijente i oni su se složili platiti dobru svotu novca svima koji žele donirati bubreg kako bi ih spasili, pa ako ste zainteresirani da budete donator ili želite spasiti život, molimo Vas da nam pišete na e-mail ispod.

    Ovo je prilika za vas da budete bogati u redu, jamčimo Vam i jamčimo Vam 100% sigurne transakcije s nama, sve će se izvršiti prema zakonu koji donosi donatore bubrega.
    Zato više nemojte gubiti vrijeme, molimo Vas da nas napišete na irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua specijalistička bolnica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam privatni zajmodavac, nudim zajam od 2%. Ovo je legitimna tvrtka s časti i razlikom, spremni smo vam pomoći u bilo kojem financijskom problemu koji ste, mi nudimo sve vrste zajma, tako da ako ste zainteresirani za ovu ponudu zajma ljubazno nas kontaktirajte na naš e-mail: (christywalton355@gmail.com)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentar :).