WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

četvrtak, 6. listopada 2011.

“Poslovni anđeli - izvor financiranja“

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. poziva Vas na prezentaciju
 “Poslovni anđeli - izvor financiranja“
Startup srijeda u Rijeci

srijeda, 12. listopad 2011. godine s početkom u 16.00 sati
Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o., Slavka Krautzeka 83/a, Rijeka
(učionica na prvom katu)
• Tražite ulagače?
• Imate inovaciju?
• Imate projekt, ali nemate poduzeće ni obrt?
• Koliko vrijedi vaša ideja?

Kako je u proteklih godinu dana održavanja Startup srijeda privukla veliko zanimanje i sudionike iz svih krajeva Hrvatske, organizatori su se odlučili odazvati brojnim pozivima te povremeno organizirati i u drugim gradovima osim Zagreba tako će sljedeća biti organizirana u Rijeci.
Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) je mreža privatnih investitora zainteresiranih za ulaganja u proizvodne i inovativne tvrtke u vrlo ranom stadiju razvoja.
Misija im je spajanje ambicioznih poduzetnika sa inovativnim projektima i investitore koji će u njih uložiti svoj novac, ekspertize, vještine i poslovne kontakte.
Poslovni anđeli su uspješni poduzetnici, te uspješni lideri tvrtki koji financiraju start-up projekte visokog rizika na način da ulaze u vlasnički udio i pružaju pomoć u daljnjem razvoju i komercijalizaciji projekata. To su neformalni individualni investitori koji svojim poslovnim iskustvom savjetuju mlade tvrtke i poduzetnike i pomažu njihovom budućem rastu.
Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) je neprofitna udruga koja okuplja poslovne anđele iz Hrvatske i inozemstva koji imaju interes ulagati u inovativne projekte.
CRANE će predstaviti Mihovil Barančić – predsjednik Udruge poslovnih anđela,  Dalibor Čvek – tajnik Udruge i Berislav Lopac-suosnivač CRANE-a.
Kako bi ste se registrirali za prezentaciju, molimo da popunite priloženi prijavni obrazac te ga pošaljete do ponedjeljka, 10. listopada 2011. godine na adresu elektroničke pošte: step-ri@uniri.hr.  Dodatne informacije o seminaru možete dobiti putem telefona pozivom na broj: +385 (0)51 265 961.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).