WHY? JUNK published


Svakoga dana sa svog kompjutera svi brišemo gomilu stvari, od e-maila do slika, nuspjelih radova, starih skenova... gomilu materijala koji nestaje u smeću. Dali zbog nostalgije ili zbog nekog drugog razloga - učinilo mi se zanimljivim da svoje smeće bacim na net-u.
Pozivam i Vas da objavite vaše smeće u komentarima. Other Peoples Garbage - Kažu ljudi smeće jednog je drugom ( nešto drugo ) - ne sjećam se više što :)

četvrtak, 30. lipnja 2011.

Molba za pomoć malom Dominiku K.


Poštovani!

U tijeku je humanitarna akcija 'Pomognimo malom Dominiku'. Dominik je petogodišnji dječak kojem je s nepunih 6 mjeseci života dijagnosticiran oblik tumora na vratu. Zajedno sa samohranom majkom i sestrom, preživljava od minimalne socijalne pomoći, u više nego skromnim životnim uvjetima (nedostatak vodovoda, adekvatnog grijanja i lijekova).

Ako se niste uključili u akciju 'POMOGNIMO MALOM DOMINIKU', a o istoj biste htjeli znati nešto više, rado bismo Vam skrenuli pažnju na privitak ovog maila, koji Vam omogućuje da steknete malo bolji uvid u teškoće s kojima se susreće mali dječak i njegova obitelj. Ukoliko Vam mogućnosti poslovanja to dozvoljavaju, ovaj mail slobodno proslijedite do osobe koja donosi odluke o donacijama u Vašem poduzeću. No, naglašavamo da se u akciju možete uključiti i simboličnim prilogom kao fizička osoba, jer svaka pomoć malom dječaku - dobro je došla!

Srdačan pozdrav!


Andrija Roić

REC Klub za pomoć djeci s posebnim potrebama
tel +385 (0) 42 20 31 37
fax +385 (0) 42 21 25 52
mob +385 (0) 91 15 100 15
www.recklub.com


* REC Klub je neprofitna nevladina Udruga građana osnovana 03.09.2007., registrirana pri Gradskom uredu za opću Upravu. Rad Udruge usmjeren je ka resocijalizaciji djece i odraslih, unaprijeđenju i poboljšanju kvalitete života, te zaštiti ljudskog zdravlja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala za komentar :).