Sastojci:
100g gorke soli2 crvena grejpa
2 dcl maslinovog ulja ( obavezno domaće - hladno prešano)
Priprema:
100g gorke soli otopiti u 6dcl vode u staklenci.Doziranje:
Prvi dan (Petak) do 14 sati jesti i piti normalno, nakon obilnog ručka (meso povrće) ništa ne piti i ne jesti do idućeg jutra 08:30h.OSIM:
(Petak) 18:00 h popiti jednu četvrtinu gorke soli - 1,5 dcl
(Petak) 20:00 h popiti drugu četvrtinu gorke soli - 1,5 dcl
(Petak) 22:00 h popiti 2 dcl maslinovog ulja pomješano sa 2 (dva) crvena grejpa. OBAVEZNO POPITI U STOJEĆEM POLOŽAJU. Odmah nakon toga leći na leđa 20 min, a nakon toga spavati na lijevom boku. NE USTAJATI DO JUTRA!!!
(Subota) 06:30 h popiti treću četvrtinu gorke soli - 1,5 dcl
(Subota) 08:30 h popiti četvrtu četvrtinu gorke soli - 1,5 dcl
Nakon cijelog postupka moguće je prvo piti a nakon toga uvoditi i hranu poslije (Subota) 09:00 h.
Nema komentara:
Objavi komentar
Hvala za komentar :).